Аксесуари Louis Vuitton, але жодних манер: Кіркоров шокував іноземців на відкритті Євробачення 2021 (фото, відео)

Російський співак Філіп Кіркоров шокував публіку під час церемонії відкриття пісенного конкурсу Євробачення 2021. Артист перебив свою підопічну, учасницю від Молдови Наталію Гордієнко, коли вона давала інтерв'ю, повідомляють Патріоти України.

Крім того, співак знімав себе з різних ракурсів на телефон, їв цукерки і постійно знімав і одягав свою захисну маску Louis Vuitton. Варто зазначити, що від цього бренду у нього була не тільки маска, але і жилетка, і прикраса на шиї.

Кіркоров зазначив, що йому приємно працювати з Наталією Гордієнко, оскільки вона артистична особистість і мати-одиначка. Він також згадав, як їздив на конкурс з іншими своїми підопічними, Дімою Біланом, Ані Лорак і Сергієм Лазарєвим.

На іншому відео з бірюзової доріжки можна побачити, як Кіркоров їсть цукерки і пригощає Наталію Гордієнко.

Іноземці прокоментували поведінку Кіркорова на бірюзовій доріжці.

  • У Євробачення є сторона, яка з кожним роком мене бентежить все більше і більше;
  • Наталя чудово тримається. Вона така чарівна. Хотілося б, щоб Філіп був більше на задньому плані;
  • Більше схоже, як Філіп Кіркоров ft. Наталія Гордієнко;
  • Навіщо він надів маску, щоб через двадцять секунд зняти її?
  • Не багато знаю про Кіркорова, але він виглядає як нарцис;
  • Наталю, моргни, якщо тебе тримають в заручниках.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...