Актор Коллінз побачив, як розміновують територію України

Американський актор та амбасадор фандрейзингової платформи United24 Міша Коллінз і режисер Даріус Мардер відвідали один із центрів ДСНС у Сумській області, де їм показали, як відбувається розмінування територій. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Учора Міша Коллінз опублікував у соцмережах твіт та відео, що він їде до прифронтової території. Як виявилося, актор прибув до Сумської області, аби побачити процеси розмінування.

Гостей ознайомили з наземним та підводним розмінуванням місцевості й водоймищ, а також обстеженням територій за допомогою машин механізованого розмінування і мінно-пошукових собак.

Фахівці із протимінної безпеки розповіли про регулярне інформування громадян різних категорій щодо безпечної поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Актор так прокоментував побачене із працівниками ДСНС: «Я вражений українською стійкістю».

Як ідеться в повідомленні, своєю місією в Україні Коллінз вбачає допомогу українцям щодо якнайшвидшого очищення територій від «небезпечного залізяччя». Для цього актор вже відкрив збір на піротехнічну машину для гуманітарного розмінування.

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...