Актор Коллінз побачив, як розміновують територію України

Американський актор та амбасадор фандрейзингової платформи United24 Міша Коллінз і режисер Даріус Мардер відвідали один із центрів ДСНС у Сумській області, де їм показали, як відбувається розмінування територій. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Учора Міша Коллінз опублікував у соцмережах твіт та відео, що він їде до прифронтової території. Як виявилося, актор прибув до Сумської області, аби побачити процеси розмінування.

Гостей ознайомили з наземним та підводним розмінуванням місцевості й водоймищ, а також обстеженням територій за допомогою машин механізованого розмінування і мінно-пошукових собак.

Фахівці із протимінної безпеки розповіли про регулярне інформування громадян різних категорій щодо безпечної поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Актор так прокоментував побачене із працівниками ДСНС: «Я вражений українською стійкістю».

Як ідеться в повідомленні, своєю місією в Україні Коллінз вбачає допомогу українцям щодо якнайшвидшого очищення територій від «небезпечного залізяччя». Для цього актор вже відкрив збір на піротехнічну машину для гуманітарного розмінування.

"Це буде камбек": Жадан заговорив про возз'єднання з Христиною Соловій і відповів на провокативні запитання фанатів

субота, 28 вересень 2024, 9:56

Український письменник і співак Сергій Жадан, який зараз служить у Нацгвардії, потролив фанатів, заговоривши про возз'єднання зі своєю колишньою – 31-річною співачкою Христиною Соловій. Звичайний жартівливий твіт у соцмережі X, опублікований посеред но...

"Була рушійною силою": Інсайдер розсекретив, хто та чому підштовхує королівську сімʼю до примирення з принцом Гаррі

субота, 28 вересень 2024, 6:58

Королівські інсайдери стверджують, що принцеса Кейт намагається згладити гострі кути між своїм чоловіком принцом Вільямом та його рідним братом Гаррі. Міддлтон привітала герцога Сасекського з днем народження, який відбувся 15 вересня. Як повідомляють н...