Актриса Наталка Денисенко знов подражнила шанувальників світлинами у стилі ню

Наталка Денисенко / Скріншот Instagram

Українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна" та багатьох інших Наталка Денисенко поділилася з шанувальниками новими пікантними фотографіями, на яких постала повністю оголеною.

У кадрі Денисенко позує без одягу та білизни на білих простирадлах. Поруч з її місцем для сну стоїть приліжкова тумба, на якій красується ваза з ніжними білими квітами.

Акторка наголосила, що позувала перед без краплі макіяжу, чим підкреслила свою природну красу.

Наталка Денисенко / Скриншот Instagram

"Кожного разу, повертаючись з хороших готелів, з гастролей, з робочих поїздок, які я обожнюю, я так люблю цей момент, коли ти повертаєшся додому. І я так люблю всі ті предмети, кольори, текстури, які оточують мене вдома. Знаю, зараз важко читати це тим, хто був змушений покинути свої рідні домівки через війну... Я теж пройшла цей момент, тому так ціную, що маю місце, де я почуваюся як вдома", - написала Денисенко.

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...