Актриса "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару розповіла, чим займається її наречений-англієць і як той за три місяці вивчив українську

Ірина Сопонару з нареченим / © instagram.com/irinasoponaruЗірка "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару, яка нещодавно з нареченим-англійцем повернулася до України з Великої Британії, поділилася, чим її коханий Ріс займається.

За словами Сопонару, хоббі її нареченого - фудблогерство. Обранець артистки вже зняв декілька відео про заклади харчування в Україні, які запостив у себе в Instagram.

Ріс планує розвивати це хобі і надалі розповідати іноземцям про те, яка смачна та гарна українська кухня:

"Він не готує вдома, але любить поїсти. Він тому по закладах і ходить і розповідає про заклади, які в Україні. Бо Ріс взагалі дуже такий, проукраїнський в нас мужчина. Він хоче розповідати, що, незважаючи на війну, тут є життя, є класні заклади, в які він любить ходити", - поділилася Ірина Сопонару у YouTube-проєкті "Вихідний 2.0".

Разом з тим зірка "Жіночого Кварталу" поділилася, як її коханий зумів вивчити українську мову за три місяці. Виявляється, у цьому йому допоміг спеціальний застосунок, бо, як зазначила сама Сопонару, з неї вчитель поганий:

"В нього дуже хороша українська. Він вчив десь три-чотири місяці. Він за Duolingo вчив, щось у мене запитував. Ми вдома переважно англійською, але зараз вже трошечки українською теж спілкуємося. Ну як ми англійською спілкуємося. Те, що я не знаю англійською, я йому говорю українською", - прокоментувала Сопонару.

Ірина Сопонару з нареченим / © instagram.com/irinasoponaru

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...