Аль Пачіно у свої 83 знову стане батьком - подробиці

Аль Пачіно і Нур Альфаллах

Західні таблоїди повідомили про те, що легендарний кіноактор Аль Пачіно незабаром стане батьком вчетверте. 83-річний власник «Оскара» таким чином незабаром перевершить за віковим батьківським рекордом свого колегу та друга Роберта де Ніро.

Цікаво, що двох акторів порівнювали та вважали конкурентами протягом усієї їхньої кар'єри. На початку травня користувачі соцмереж у США та Європі бурхливо дискутували, хто в молодості був сексуальнішим — Роберт де Ніро чи Аль Пачіно? Думки розділилися приблизно порівну.

І ось вони знову дали привід для дискусії.

Нинішній подрузі Аль Пачіно 29 років. Знаменитий актор та Нур Альфаллах почали зустрічатися у квітні минулого року. І ось Нур на восьмому місяці.

Офіційний представник Аль Пачіно підтвердив інформацію про вагітність подруги актора. Стать майбутньої дитини він не повідомив.

Нур Альфаллах одружена не була. У неї були короткі романи з іншими відомими чоловіками поважного віку — Міком Джаггером, Клінтом Іствудом.

Аль Пачіно теж офіційно жодного разу не був одружений. Має дочку Джулію. Її у жовтні 1989 року народила викладачка акторської майстерності Яна Террант.

У 1996 році Аль Пачіно почав зустрічатися з актрисою Беверлі Д'Анджело. У 2001 році вона народила близнюків — Антона та Олівію. Через п'ять років кінозірки розлучилися.

Аль Пачіно стверджує, що бере активну участь у житті всіх своїх дітей.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...