Алан Бадоєв з сумом згадав про рідну Горлівку і з ще більшим смутком про невиправних "ватників", свою тамошню рідню

Алан Бадоєв

Відомий режисер Алан Бадоєв, який нині знімає документальну стрічку "Довга доба". Вона присвячена новому етапу життя нашого народу після 24 лютого. Днями режисер дав відверте інтерв’ю vogue.ua та розповів про рідню із Горлівки, яка нині під окупацією, передають Патріоти України.

«У Горлівці сьогодні живуть моя тітка та племінник, двоюрідна сестра виїхала на заробітки до москви. Ми спілкуємося з ними, оминаючи гострі кути, хоча зараз це майже неможливо. На жаль, там є люди не проукраїнських настроїв — скажімо так, жертви пропаганди. Але я за них вболіваю, боюсь — у будь-якому разі. Я часто казав рідним: приїжджайте до Києва, але вони не готові переїжджати. І це величезна проблема, і я не знаю, як їй зарадити. Бо там стоять батальйони російських солдатів…»

За словами режисера, він дуже сумує за рідним містом, адже із ним пов’язані теплі спогади.«Я мав багато друзів, мав розкішних учителів, чудову класну керівницю Ольгу Степанівну. Але я не витримував атмосфери міста, я був білою вороною в Горлівці, мені було душно».

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...