Але вона вже не сама! Олександра Заріцька розповіла, чому від неї пішов хлопець

Солістка гурту KAZKA, учасниця шоу "Танці з зірками" Олександра Заріцька вперше назвала причину розриву з коханим, передають Патріоти України.

За словами артистки, на заваді стосункам стала її робота. "Зірковому шляху" Заріцька зізналася, що хлопець не витримав пристрасних танців обраниці з її партнером за проєктом Юрієм Мєшковим.

"Так сталося, що хлопець не витримав розлуку танцями і не був суперстресостійким до Юри", - сказала співачка.

Зазначимо, що у середині вересня Олександра зізналася, що закохана та щаслива в особистому житті. Вже за місяць артистка розповіла, що не може назвати ці стосунки "суперздоровими", оскільки вони мало бачилися з хлопцем. Однак під час сьомого прямого ефіру "Танців з зірками" Заріцька зізналася, що розійшлася з коханим і тепер вільна.

Тим часом неоднозначні стосунки виникли між Олександрою та її партнером за "Танцями" Юрієм Мєшковим. У шостому ефірі шоу танцівник заявив, що зірка йому подобається, як дівчина. Також артисти зізнавалися, що вже ходили на побачення.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...