Аліна Гросу налякала фанатів знімком з лікарні - проводили операцію три з половиною години

Популярна українська співачка Аліна Гросу показала шанувальникам свої фото із лікарняної палати. Зірка поділилася, що перенесла важку операцію, яка тривала три з половиною години. передають Патріоти України.

Відповідні кадри з'явилися на сторінці Гросу в Instagram. Фанати всерйоз стурбувалися станом здоров'я кумира, проте артистка запевнила, що вже почувається стабільніше.

27-річна виконавиця довгий час не з'являлася у соцмережах. Виявляється, операцію їй робили ще 17 жовтня, і нарешті вона розкрила причину своєї відсутності.

Втім, розповідати, чому саме довелося лягти на операційний стіл, Гросу не захотіла. "Друзі, вибачте, що випала із соцжиття… але в мене в житті якийсь треш вже дуже довгий час був. Нещодавно, а точніше позавчора, мені проводили операцію три з половиною години. Я не дуже хочу уточнювати, що там таке, але скажу... знали б ви, як я цього всього боюся. Почуваюсь зараз більш-менш стабільно. Сподіваюся, що якнайшвидше повернуся до вас і до нормального життя", – поділилася знаменитість.

На знімках Гросу мала вкрай знесилений вигляд. Можливо, вона розкриє всі подробиці після повного відновлення.

У коментарях підписники бажали співачці якнайшвидшого одужання. Вони писали: "Міцного здоров'я і сил", "Тримайся. Все буде добре. Розкажеш, коли будеш готова. Усього тобі найкращого", "Поправляйся швидше".

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...