"Алла була в люті": Галкін видав Мойсеєва із тельбухами, розповівши, як він підвів Пугачову (відео)

Відомий російський шоумен Максим Галкін розповів про курйозний випадок, що стався з його дружиною Аллою Пугачовою і співаком Борисом Моїсеєвим. Цією історією чоловік Примадонни поділився на YouTube-шоу "Я себе знаю!" Азамата Мусагалієва, передають Патріоти України.

Все було так: на "Різдвяних зустрічах" Пугачова попросила Моїсеєва виконати серйозну пісню, той прохання виконав. Але раптом під час його виступу по канату зі стелі спустився напівголий м'язистий танцюрист, якого Борис назвав "ангелом".

Тоді Алла Борисівна сказала, щоб цей танцюрист з'явився під час виступу Світлани Лободи. Але в найпотрібніший момент він так і не з'явився і підставив співачку. "Сказати, що вона була в люті - не сказати нічого", - розповів Галкін. Примадонна подумала, що за цією витівкою стоїть Моїсеєв. Тоді зла Пугачова шукала співака з криками: "Де цей гівнюк?".

Борис злякався, натягнув на себе якусь шапку, сховався за якихось артистів, згадав Галкін. Пізніше виконавці помирилися, вони дружать досі.

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...