Алла Пугачова "спалює останні мости" з путінською Росією

Після визнання народної артистки Алли Пугачової в тому, що вона цілком і повністю підтримує свого чоловіка Максима Галкіна, і її звернення до мін'юсту Росії вважати її також іноагентом долю артистки, схоже було вирішено наперед — у путінській росії не прийнято прощати інакомислення.

Через маніпуляції фіскальних відомств артистка спочатку була змушена виставити на продаж особняк у селі Грязь та пропонувати власні кошти у вигляді грантів для різних фондів.

Тепер же Алла Борисівна закрила свою останню компанію — фірму «АБП», яка існувала 12 років. Про це пише телеграм-канал Mash.

Відомо, що через фірму співачка продавала речі власного бренду.

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...