Алла Пугачова відповіла на образи і поскаржилася на низький інтелект росіян (відео)

Співачка Алла Пугачова, яка поїхала до Ізраїлю після повномасштабного вторгнення РФ в Україну, опинилася в центрі скандалу. Її образили прямо з Останкінської вежі, на фасаді якої за допомогою проектора транслювали фразу: "Алла, як добре, що ти втекла. Алла, ти давно тут всіх за*бала". Артистка зі світовим ім'ям не стала мовчати, передають Патріоти України.

У себе на сторінці в Instagram дружина Максима Галкіна опублікувала коротке відео, де вона в білому костюмі сидить в квітнику. Підписала його коротко, але красномовно. "Чим нижче інтелект, тим голосніше образи. Живи спокійно, країна!",- висловилася Примадонна.

Зазначимо, чоловік Пугачової Максим Галкін відкрито підтримав Україну. Після того, як на Великдень росіяни обстріляли Одесу, він гнівно звернувся до російської влади і спробував донести до своєї аудиторії, що ракети РФ летять в мирні будинки. За це у себе на Батьківщині він піддався цькуванню, а також, за деякими даними, проти нього готують кримінальну справу.

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...

"Може померти": Дружина Віктора Павліка налякала підписників новиною про його "критичний" стан

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:30

Українського співака Віктора Павліка вмовили зробити життєво необхідну операцію на серці, адже ситуація стала критичною. Як розповіла його дружина Катерина Репяхова, артист може померти будь-якої миті, якщо терміново не втрутяться медики, передають Пат...