"Алла, ты давно здесь всех за*бала": Пугачову несподівано послали в Росії (відео)

Вночі на стіні будівлі московського телецентру "Останкіно" російській співачці Аллі Пугачовій залишили лайливе послання. На відеопроєкції транслювали наступне: "Алло, як добре, що ти втекла. Алло, ти давно тут усіх за*бала". Відповідне відео розмістив Telegram-канал NEXTA Live, передають Патріоти України.


Зауважимо, співачка Алла Пугачова разом із чоловіком, шоуменом Максимом Галкіним та дітьми, ще в лютому, одразу після початку повномасштабної війни Росії в Україні, виїхала з РФ до Ізраїлю.

Артистка воліє мовчати про дії влади своєї країни, тоді як гуморист активно висловлює свою позицію та підтримує український народ. Ба більше, шоумен організував тур містами Ізраїлю, частину грошей з якого передав на допомогу Україні.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...