Alyona Alyona в труса обміркувала жіночий аб'юз (фотофакти)

Реп-виконавиця 30-річна Alyona Alyona продовжує епатувати публіку колекцію відвертих і суперечливих за смаком пародій на знаменитостей. Цього разу артистка спародіювала американського репера Lil Nas X, зазначають Патріоти України.

На світлині, опублікованій в Instagram, жінка постала лише в нюдових трусах. На її тілі - причеплена зелень. Також зірка одягнула перуку червоного кольору.

У дописі під фото реперка висловила думки щодо жіночого аб'юзу.

Alyona Alyona зняла пародію на американського репера Lil Nas X

"Коли ображають "сильну стать" - я чую галас. Коли мова йде про домашнє насильство, в голову одразу приходять образи чоловіка-деспота і жінки-жертви. Але мало хто дивиться на цю ситуацію під зворотнім кутом. Ви, скоріш за все, або не чули, або чули дуже рідко про жіночий аб'юз. Звичайно, адже зізнатися чоловікові в тому, що його ображає дівчина - таке фаталіті. Вся мужність просто збирається в ганчірку і прямо у відро для сміття", - зазначила вона.

Alyona Alyona зауважила, що жіночий аб'юз найчастіше "проявляється в моральній сфері".

"Словесні приниження, підколи, прямі образи. "Чуєш ти, йолопе, чому не прибрав за собою в туалеті" чи "Мені соромно сидіти з тобою в гостях за одним столом, бо в тебе подерті пальці від роботи". І таких прикладів мільйон, не говорячи вже про статеві приниження. Психологічне здоров'я не відновлюється так само, як фізичне. Працюючи в соціальній службі, я часто стикалася з таким. Але найгіршим для мене був аб'юз за рахунок дитини: маніпуляції, подавлення значимості батьківства перед материнством, висміювання по сарафанному радіо тощо. І цей закоренілий стереотип, що "чоловік все повинен". Не повинен. Є закон і його треба дотримуватися. В іншому ж - варто не слідувати закоренілим стереотипам і поважати людей однаково", - додала вона.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...