Аlyona Аlyona викликала неоднозначні відгуки через позування голяком із прапором України

Українська реп-виконавиця Аlyona Аlyona продовжує дивувати фанів, презентуючи свій новий альбом "Галас". Його реліз відбудеться сьогодні, 8 квітня.

Цього разу співачка повторила образ американської зірки Lizzo. На знімку Альона позує оголеною, прикриваючись прапором України.

"Коли починають вимірювати об'єми патріотизму - я чую галас. А як ви вважаєте, що робить українця патріотом?" – підписала світлину в Instagram реперка.

Реакція прихильників була різною. Хтось захопився такою сміливістю жінки, хтось навпаки засудив за використанням української символіки в такому контексті:

"Однозначно не накутування державного символу на оголене тіло", "Ну точно ні перше, ні друге фото патріотизму нікому не додають, скоріше це ображає гідність народу", "Яка зневага стягу. Розчарована", "Я не можу, яка красуня", "Мега крута. Ось вона Україна з усією широтою душі. Ось кого треба брати на проєкт "Холостячка".


Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...