Американська кінозірка померла від ускладнень після пластичної операції на сідницях

Джекі О

Зірка серіалу "Wild 'N Out" Джекі О, також відома як Джеклін Сміт, померла наступного дня після того, як їй зробили операцію зі "збільшення сідниць" у Флориді, але про причину смерті стало відомо тільки сьогодні, повідомляє NBC News.

У повідомленні йдеться, що вона приїхала до Флориди з Джорджії для операції. Згідно зі звітом, операцію провели 30 травня і пацієнтці призначили антибіотики, знеболювальне і засіб проти нудоти.

Після операції в неї почався головний біль, і медсестра порадила їй відмінити один із препаратів, а приймати ібупрофен у міру необхідності. Вона "почала відчувати, що в неї горить голова". Її тітка, яка подорожувала з нею, зв'язалася зі службами екстреної допомоги і О доставили в лікарню Мерсі, написав судмедексперт. Тієї ночі, 31 травня, лікарі лікарні констатували її смерть.

Джекі О була у стосунках із коміком і репером DC Young Fly, який також брав участь у Wild N' Out. У пари троє маленьких дітей: Нова, Нала і Прінс.

Wild 'N Out опублікував повідомлення про смерть Джекі, заявивши, що її "вплив буде завжди цінуватися і її буде не вистачати. Джекі О була люблячим другом і улюбленою колегою акторів Wild 'N Out протягом п'яти сезонів. Що ще важливіше, вона була приголомшливою матір'ю для трьох прекрасних дітей".

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...