Американська кінозірка померла від ускладнень після пластичної операції на сідницях

Джекі О

Зірка серіалу "Wild 'N Out" Джекі О, також відома як Джеклін Сміт, померла наступного дня після того, як їй зробили операцію зі "збільшення сідниць" у Флориді, але про причину смерті стало відомо тільки сьогодні, повідомляє NBC News.

У повідомленні йдеться, що вона приїхала до Флориди з Джорджії для операції. Згідно зі звітом, операцію провели 30 травня і пацієнтці призначили антибіотики, знеболювальне і засіб проти нудоти.

Після операції в неї почався головний біль, і медсестра порадила їй відмінити один із препаратів, а приймати ібупрофен у міру необхідності. Вона "почала відчувати, що в неї горить голова". Її тітка, яка подорожувала з нею, зв'язалася зі службами екстреної допомоги і О доставили в лікарню Мерсі, написав судмедексперт. Тієї ночі, 31 травня, лікарі лікарні констатували її смерть.

Джекі О була у стосунках із коміком і репером DC Young Fly, який також брав участь у Wild N' Out. У пари троє маленьких дітей: Нова, Нала і Прінс.

Wild 'N Out опублікував повідомлення про смерть Джекі, заявивши, що її "вплив буде завжди цінуватися і її буде не вистачати. Джекі О була люблячим другом і улюбленою колегою акторів Wild 'N Out протягом п'яти сезонів. Що ще важливіше, вона була приголомшливою матір'ю для трьох прекрасних дітей".

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...