Американська модель підкорила знакову вечірку Нью-Йорка своєю "голою" сукнею (фотофакти)

Красуні часто обирають провокаційні вбрання, щоб опинитися у центрі уваги заходу. Так 27-річна американська модель Брукс Нейдер для вечірки бренду Sports Illustrated Swimsuit Issue у Нью-Йорку обрала собі відвертий аутфіт, чим звісно привернула увагу на івенті.

Білявка з'явилася у чорній в'язаній сукні, яка складалася з ниток із зеленим бісером. Під вбранням були бежеві стринги, а от бюстгальтер був відсутній. Оголені груди Нейдер заховала під нюдовими наклейками. Взута вона була у чорні босоніжки на високих платформах і підборах.

Брукс зробила хвилясте укладання, макіяж із прозорим блиском на губах і блискучими тінями на повіках, а також молочний манікюр. У вухах у неї були діамантові сережки з торочкою.

Модель виблискувала своїм бюстом, а також демонструвала струнку фігуру як спереду, так і ззаду.

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...