Американці з незвичайною мутацією заздрять всі дівчата (відео)

Дівчата, які прокоментували ролик авторки, зізналися, що заздрять їй. Водночас героїня відео назвала й деякі недоліки тіла.

Наташа Ламарш розповіла, що лікарі діагностували їй особливий вид алопеції. Колаж - Обозрєватєль.Мешканка США, візажист Наташа Ламарш відрізняється від інших дівчат незвичайною мутацією – на її тілі повністю відсутнє волосся, окрім голови – брів і вій, повідомляють Патріоти України.

У своєму TikTok Наташа розповіла, що лікарі діагностували їй особливий вид алопеції (облисіння, – ред.), Такі речі, як бритва і епіляція, їй абсолютно не потрібні.

Дівчата, які прокоментували ролик Наташі, зізналися, що заздрять їй. Водночас героїня відео назвала й деякі недоліки тіла, повністю позбавленого волосся.

Так, за її словами, вона завжди мерзне, навіть у теплу погоду. Крім того, навіть від несуттєвих травм на її тілі з'являються синці, а шрами може приховати тільки одяг.

Наташа Ламарш визнала, що "безволосість" дозволяє їй економити час і кошти, але разом з тим вона вважає, що будь-яка людина прекрасна і волосся на тілі, на її думку, – це абсолютно нормально.


Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...