Анастасія Приходько показала свій дім та розповіла, скільки витрачає на місяць

Анастасія Приходько разом з чоловіком та трьома дітьми живе у великому заміському будинку, площею 200 квадратних метрів. На утримання особняка подружжя витрачають чимало коштів, не економить пара і на інших витратах, зазначають Патріоти України.

Про це артистка розповіла у програмі "Ранок у Великому Місті на ICTV". Приходько провела Олександрі Кучеренко екскурсію по своєму житлу та зізналася, яка щомісячна сума потрібна її сім'ї для комфортного життя.

Співачка зізнається, що не вміє заощаджувати та правильно поводитися з грошима. "Життя одне, і я не хочу його присвятити постійному заощадженню. Якщо хочу - купую", - поділилася Анастасія.

За словами зірки, найбільше грошей вона витрачає на їжу, на себе та дітей. "В основному заїжджаю до магазину та беру три-чотири футболки, дві пари джинсів, взуття. Можу на одну дитину за раз витратити 5-10 тисяч гривень", - зізналася артистка.

На продукти Приходько витрачає 1,5-2 тисячі гривень, в три-чотири дні, а на ін'єкції краси - $1 тисяча, один раз на два роки. У підсумку, в місяць співачка витрачає на дім та утримання сім'ї - близько 82 тисяч гривень.

Анастасія Приходько разом з чоловіком Олександром виховує 11-річну дочку Нану, яку народила від абхазького бізнесмена Нурі Кухілави та двох спільних синів - 5-річного Гордія та двомісячного Луку.

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...