Анастасія Приходько зворушливо та емоційно привітала сина з днем народження й пред'явила публіці свого чоловіка

анастасія приходько

Співачка не балує шанувальників фотографіями чоловіка. Однак рідкісні кадри на Instagram-сторінці співачки з'явилися лише з нагоди свята — подружжя відзначає день народження сина Гордія, зазначають Патріоти України.

Співачка не могла стримати сліз, коли Гордій прийшов з букетом із кульок і обійняв маму. Анастасія плакала, не соромлячись спрямованих на неї камер.

У Instagram співачка поділилася, що після дочки Нани довго мріяла про сина. Вагітність протікала легко. «Ми з тобою облетіли майже всю Америку. Іспанію, Україну», — згадує Анастасія. Пологи були швидкими — через три години на світ з'явився хлопчик. Гордій народився з ростом 58 сантиметрів, а тому весь куплений одяг для новонародженого виявився маленьким.

Приходько показала добірку дитячих фотографій сина, починаючи з народження.

Нагадаємо, в 2019 році Анастасія Приходько повінчалася разом зі своїм теперишнім чоловіком Олександром. Навесні 2021 року у пари народився син Лука.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...