"Смерть? Втім, я вже помирав три рази": Андре Тан розповів, про що волів мовчати всі роки

Андре Тан ділиться з публікою не лише модними новинками та останніми трендами, а й історіями зі свого особистого життя. Український дизайнер вразив історією про те, як тричі пережив смерть, передають Патріоти України.

В особистому обліковому записі в Інстаграм модельєр поділився фотографіями, зробленими у дворі свого будинку. Знімки зроблені після лазні, тому що в кадрі Андре Тан постав у банному халаті і з фетровою шапочкою на голові.

"Смерть? Втім, я вже помирав 3 рази. Своєї смерті я не боюся головним рахунком тому, що переживав ці відчуття вже кілька разів", - зазначив дизайнер.

Андре Тан розповів, що вперше він пережив смерть відразу після свого народження, і лікарям навіть довелося відкачувати його кисневою подушкою: "Ще не розплющивши очі, щоб побачити життя, я вже встиг зазирнути за лаштунки смерті".

Після цього український дизайнер потрапив у страшну аварію в Аспені, США, куди літав зі своєю подругою. На дорозі в машину Андре Тана влетіла величезна вантажівка, і авто штовхнуло до урвища - машина висіла над прірвою і наслідки могли бути сумними: "Опритомнівши, я подумав, що вже в раю: абсолютно все було білим. Тоді я не розумів, що це спрацювала "подушка безпеки".

"Третій раз був під час прийому аяуаски, рік тому. Але тоді це було більше духовне переродження, ніж смерть. До речі, це теж було в січні. Якийсь смертний місяць... - зазначив у публікації Андре Тан. - Але смерті я не боюся також з ще однієї причини: якщо сьогодні ввечері мені судилося померти, я відверто скажу собі: так, це було класне життя!"

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...