Андрій Бєдняков вперше розповів, через що розходився з дружиною, але все одно мирився, на своє щастя

Український ведучий та шоумен Андрій Бєдняков вперше поділився, що навіть у його на перший погляд ідеальних стосунках з акторкою Анастасією Короткою траплялися критичні моменти. У програмі "Слава+" Бєдняков розповів, що вони разом з Настею вже 16 років і зізнався, що за цей період вони декілька разів ледь не розійшлися, інформує ТСН.

Вперше серйозно над цим пара замислилася, коли обоє були ще у Маріуполі. Бєдняков зазначив, що у цьому був винен він, оскільки поводився дуже погано:

"Ми одного разу розходилися навіть на якийсь там період, на два чи на три місяці. Ще було в Маріуполі. Я був мудаком, я дуже погано поводився. Дозволяв собі зайвого, я міг дуже сильно образливе щось сказати. Це з дитинства така історія. Це не бидло, це інакше, це мудак. Це була особисто моя проблема. Було в Києві, коли ми розуміли, що щось у нас якось… Ми розмовляли. Одного разу було ніби вже так серйозно. Але ми прокручували все і починали спочатку", - поділився ведучий.

Андрій Бєдняков та Настя Коротка

Зараз Бєдняков називає дружину своїм найкращим і найголовнішим другом, проте зазначає, що не завжди все може розповісти коханій:

"В деяких моментах цьому другу можна щось не розповідати. Є різні моменти, до яких вона ставиться не так, як я ставлюся і краще ці теми не підіймати. Краще самому їх десь розрулити", - пояснив Бєдняков.

Також шоумен відповів, на чому вже протягом тсількох років тримаються їхні стосунки:

"Не знаю часом на чому тримаються. На чому тримаються… на дітях, на повазі, на планах на майбутнє. Ну казати, що "наші стосунки на коханні" – це така нещирість. Так, є кохання. Але казати, що "на коханні", як оце люблять казати. Скільки було, що казали "на коханні", а наступного дня вже лайном одне одного поливають", - сказав шоумен.

Андрій Бєдняков з дружиною / Фото: instagram.com/biedniakov


Каблучка з діамантом та шампанське на заручини: Адель виходить заміж

субота, 27 липень 2024, 20:15

Адель незабаром знову вийде заміж. Знаменитість погодилася на пропозицію руки і серця від Річа Пола, що здивувало її шанувальників. Багато хто вважав, що вони вже давно одружені, передають Патріоти України з посиланням на The Sun. Так, 42-річний спорти...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...