Ані Лорак повертається в Україну: Які гучні скандали пов'язані із ім'ям співачки

Співачка Ані Лорак, яка народилася в Україні, але у 2015-му переїхала до Росії, вирішила повернутися на батьківщину. Патріоти України нагадують найрезонансніші скандали за участі зірки та знакові факти з її життя.

Біографія Ані Лорак: що відомо про матір, батька та братів зірки

Справжнє ім'я Ані Лорак – Кароліна Куєк. Псевдонім придумали на програмі "Ранкова зірка-95", адже виявилося, що вже є учасниця програми під іменем Кароліна. Ведучий програми прочитав ім'я Кароліна навпаки і вийшов псевдонім Ані Лорак.

Кароліна народилася у місті Кіцмань на Буковині. Вона жила у тому ж будинку, що й Володимир Івасюк.

Наразі Ані Лорак 43 роки. Батько зірки – Мирослав Куєк, журналіст, матір – Жанна Линькова, дикторка радіо і телебачення. Кароліну жінка народила у другому шлюбі, усього була заміжня тричі. Тема стосунків з батьками для співачки закрита. Вона не любить коментувати усе, що пов'язано з ними. Батьки розлучилися до народження Кароліни, а росла дівчинка в інтернаті, бо її мама була дуже зайнята роботою.

Про братів говорить охоче. У неї було троє братів, проте старший помер у 1987-му в Афганістані. Саме старший брат оберігав Кароліну та наполіг на тому, щоб вона займалася музикою.

Кароліна співала з дитинства. Перші кроки зробила на фестивалі "Первоцвіт-92", але популярність здобула після російської програми "Ранкова зірка". У 1995-му виходить її альбом "Хочу летать". Згодом пісня "Я вернусь" стає хітом, а у 1999-му зірка отримує статус Заслуженої артистки України. Далі було Євробачення у Белграді, на якому співачка посіла друге місце.

Продюсер Ані Лорак Юрій Фальоса

Після успіху на Росії у 1995-му стало відомо, що у Ані Лорак є продюсер Юрій Фальоса. Лише через 15 років зірка зізналася, що жила у фактичному шлюбі з Фальосою з 14 років. Кароліна зізналася, що продюсер, старший за неї на 17 років, замінив їй родину та став її коханцем. Проте згодом у парі стався розкол: Ані Лорак захопилася футболістом Сергієм Ребровим. Юрій сильно переживав зраду, що і поклало початок кінця стосункам пари.

До речі, заява Кароліни щодо початку раннього статевого життя з продюсером також можна б розпалити скандал, але інформація з'явилася набагато пізніше, ніж розгорталися події.

Хто пише пісні для Ані Лорак

Ані Лорак за усю кар'єру співпрацювала з безліччю сонграйтерів. Серед них Дімітріс Контопулос, Філіпп Кіркоров, Катя Гордон, Андрій Осадчук, Антон Шаляпін, Костянтин Меладзе.

Найгучніші скандали з Ані Лорак: втеча на Росію, розлучення з турком та виступ на концерті для ВМФ

Розлучення

У 2009-му році Ані Лорак несподівано вийшла заміж за 30-річного бізнесмена, турка Мурата Налчаджиоглу. У пари у 2011-му народилася дочка Софія. Пара здавалася однією з найромантичніших в українському шоу-бізнесі, проте після того, як Ані Лорак покинула Україну, стосунки з бізнесменом припинилися. Пара вирішила розлучатися. Виявилося, що Кароліна була не задоволена багатьма аспектами сімейного життя, ЗМІ писали про численні зради Мурата. Цей скандал артистка переживала досить гостро і наважилася завести стосунки з іншим чоловіком не так швидко, як її колишній. Наразі Налчаджиоглу вже зробив пропозицію руки і серця візажистці з Києва.

Втеча на Росію

Після Революції гідності Ані Лорак зберігала мовчання. На відміну від інших українських зірок вона не припиняла концертну діяльність на Росії. Активісти намагалися зірвати виступи співачки, висуваючи ультиматум щодо її поїздок до Росії. У підсумку Лорак скасувала заплановані концерти у тимчасово окупованому Криму і переїхала на Росію.

У Москві співачка придбала житло і перевезла туди свою дочку Софію. Дівчинка пішла в одну з найпрестижніших шкіл у російській столиці. В Україні Лорак не виступала аж до серпня 2021-го року, коли вона вийшла на сцену одного з клубів Одеси.

До цього Лорак отримувала безліч російських премій та звання "найкрасивішої, найстильнішої росіянки". Кароліна у липні 2016-го виступила на концерті, присвяченому 320-річчю російського військово-морського флоту, чим обурила багатьох українців.

Довгий час Лорак не коментувала ситуацію в Україні і своє вигнання, аж доки у вересні 2021-го не дала інтерв'ю ЖВЛ на каналі 1+1.

На питання, чому вона вирішила розвивати кар'єру в Росії, артистка відповіла дещо розпливчасто.

"А пташка завжди хотіла крилами на сцені так! Літати, щоб було багато місця. І тому в один момент мені було дуже тісно в Україні. Я зрозуміла – тут я досягла вже всього. Коли привезла срібло з "Євробачення". Ми робили тури. І я хочу в світ. Тому ми почали розвивати різні території. І гастролювати. І розширяти. Тому що пташка, вона потребує більше місця, щоб літати. А крила в мене зростали", – заявила зірка.

А от причину відмови від концертів в Україні Ані окреслила так:

"Я відчула, що є замова політична. Є замова від певних осіб. А брати участь в якійсь грі, в мене немає часу. Тому, коли замовники трошки відійшли в сторону, наскільки я розумію, з'явилася можливість дати концерти".

При цьому Лорак натянула, хто є замовником бойкоту.

"Я можу тільки здогадуватись, що десь у куточку стоїть заздрість. Не хлопчика, тому що хлопчикам я подобаюсь. Дівчинки! Мені так інтуїтивно здається. Дівчинка каже: "Я так само хочу". Хтось постійно хоче щось про Ані Лорак написати. Якусь таку інформацію. Певно, є якісь інтереси", – каже зірка.

Також Лорак ображена на своїх українських колег, які не вступилися за неї, коли її почали критикувати через гастролі на Росії.

"Цей приклад, мабуть, моя історія, буде колись вивчатися. Тому що я перша людина, яка постраждала в таких непростих стосунках. Першою удар взяла я. А потім були інші виконавці. А потім почалися ситуації – подвійні стандарти. Одні їздили, а другі не могли. Хто це вирішував? Хто писав ці списки?" – прокоментувала співачка.

Тепер Лорак має намір виступати в Україні знову і анонсує концерти у 2022-му році.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...