Апендикс міг розірватися в будь-який момент: Відомому українському співакові терміново зробили операцію (фото)

Співак Ivan NAVI (Іван Сяркевич) розповів в Instagram, що переніс термінову операцію. До лікарні Іван потрапив прямо зі зйомок кулінарного шоу "МастерШеф". Уже в клініці лікарі визнали, що пацієнта доставили вчасно, у артиста був гострий апендицит, передають Патріоти України.

Запідозрив недобре лікар на знімальному майданчику. Він наполіг, щоб співак їхав в лікарню до фахівців. «Хірург після операції сказав, що апендикс міг розірватися в будь-який момент, а операція була набагато складніше, ніж планували», — розповідав Ivan NAVI.

Зараз у Ivan NAVI все добре, співак повернувся до активного життя. 12 травня артист із задоволенням позував в фотозоні перед церемонією вручення премії YUNA. «Холодна ніч» номінувалася як кращий електронний хіт, але поступилася нагородою треку «Bonfire» від групи TVORCHI.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...