Архієпископ Кентерберійський відповів на питання ЗМІ про "таємне весілля" принца Гаррі і Меган Маркл

Архієпископ Кентерберійський Джастін Уелбі відповів на питання журналіста італійської газети La Repubblica про таємне весілля принца Гаррі і Меган Маркл. Про це повідомляє The Guardian, передають Патріоти України.

Архієпископ не став ні спростовувати, ні підтверджувати слова Меган Маркл, яка стверджувала, що він повінчав її і Гаррі за три дні до офіційної церемонії. За його словами, це пов'язано з тим, що розмови зі священнослужителями конфіденційні.
Архієпископ зізнався, що кілька разів зустрічався з Гаррі і Меган до офіційної церемонії, в тому числі в приватному порядку. «Але я не скажу, що відбувалося на інших зустрічах», - заявив він. Меган Маркл розповіла про таємне весілля під час інтерв'ю Опрі Уїнфрі. За її словами, вона і Гаррі подзвонили архієпископу Кентерберійському і сказали: «Це буде вистава для всього світу, але ми хочемо, щоб наш момент єднання залишився між нами».
Реєстраційне бюро Великобританії викрило подружжя у брехні. Згідно зі свідченням про укладення шлюбу, вони стали законними чоловіком і дружиною 19 травня 2018 року, тобто під час офіційної церемонії. Після цього представник Гаррі і Меган уточнив, що таємне вінчання не було справжнім весіллям.

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...

"Може померти": Дружина Віктора Павліка налякала підписників новиною про його "критичний" стан

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:30

Українського співака Віктора Павліка вмовили зробити життєво необхідну операцію на серці, адже ситуація стала критичною. Як розповіла його дружина Катерина Репяхова, артист може померти будь-якої миті, якщо терміново не втрутяться медики, передають Пат...