"Авторитет Андрія Данилка, на мій погляд, закінчується його піснями": Кондратюк розніс Сердючку за російську мову

Український продюсер Ігор Кондратюк висміяв тези шоумена Андрія Данилка, відомого як Вєрка Сердючка, щодо російської мови. Титан українського шоубізу вважає зірку "геніальним актором", але його думку щодо мовного питання авторитетною не вважає, передають Патріоти України.

Ба більше, продюсер припустив, чому саме Данилко відстоює право співати та розмовляти російською мовою. Своїми думками Кондратюк поділився в інтервʼю на YouTube-каналі "Крапівний".

"Андрій Данилко геніальний актор. Мені, чесно кажучи, байдужі його думки з приводу якихось філософських, фундаментальних питань. Якщо мене такі питання цікавлять, то я звертаюсь до людей, які фахово в цьому краще обізнані, ніж Андрій", – пояснив гість у студії.

Ігор Кондратюк не вважає, що авторитет Вєрки Сердючки наскільки вагомий у суспільстві, що його послухаються маси.

"Авторитет Андрія Данилка, на мій погляд, закінчується його піснями і, може, там деякими його членствами в журі. Крапка. Я до цього простіше ставлюся. Андрій Данилко просто так себе вигороджує. Він вважає, що його російськомовна творчість прекрасна", – припустив продюсер.

В інтервʼю латвійському мовнику LTV Ziņu dienests співак сказав: "Коли мені кажуть, що я розмовляю мовою агресора, то я кажу: "А може, агресор розмовляє російською?" Цю заяву Ігор Кондратюк називає дивною.

"Це взагалі дивна історія про те, що це вони розмовляють російською, його, мовою. Це смішно звучить. Країна-носій російської мови – це, звичайно ж, Росія, а не Полтавщина, з якої пішов Андрій Данилко", – сказав продюсер

"Авторитет Андрія Данилка, на мій погляд, закінчується його піснями": Кондратюк розніс Сердючку за російську мову

субота, 24 серпень 2024, 18:30

Український продюсер Ігор Кондратюк висміяв тези шоумена Андрія Данилка, відомого як Вєрка Сердючка, щодо російської мови. Титан українського шоубізу вважає зірку "геніальним актором", але його думку щодо мовного питання авторитетною не вважає, передаю...

"Мені запропонували": Аліна Шаманська приголомшила, яку найбільшу суму заробляла завдяки блогу

субота, 24 серпень 2024, 12:45

Українська блогерка-мільйонниця Аліна Шаманська розповіла про свої заробітки завдяки блогу,, передають Патріоти України. Активно вести сторінку в Instagram знаменитість почала давно, однак популярною серед аудиторії вона стала під час вагітності. Коли ...