Бабкіна назвала розбомблений Маріуполь "неприємністю" і заявила, що Росія йде правильним шляхом (відео)

Відома російська співачка Надія Бабкіна, яка затято підтримує терористичну війну в Україні та кривавий путінський режим, видала чергову порцію пропагандистської маячні. Співачка цинічно заявила, що знищення Маріуполя - це "неприємність", і він залишиться під окупацією, попри думку жителів міста, передають Патріоти України.

З противниками путінського режиму артистка зіткнулася під час візиту до міста в 2022 році. Вони розповіли путіністці, що саме Росія винна в стражданнях містян, але Бабкіна пропустила слова маріупольців повз вуха. Про це вона не посоромилася розповісти на одному з інтервʼю.

Сторонниця диктатора переказала думки мирних жителів Маріуполя, які відкрито виступили проти окупації, але їхні слова проігнорувала. Ба більше, вона продовжує "по-різному" підтримувати окупантів.

"У мене була зустріч на вулиці перед заходом. Розмови були різні. І приємні, і не дуже. Всяке було. Люди зі старшого покоління, які знають, що таке війна, звинувачували нас в тому, що з ними зараз відбувається така неприємність", – нахабно заявила Бабкіна.

Путіністка визнала, що місто зруйноване і порівняла його з будинком Павлова, який розташований на площі Леніна у Волгограді. Там під час Сталінградської битви протягом 58 днів тримала оборону група радянських бійців.

Співачка спробувала переконати зазомбованих глядачів у тому, що РФ не винна в зруйнуванні міста та вбивстві українців. Проте вона не згадала, яким мирним і квітучим Маріуполь був до 24 лютого 2022 року.

Артистка цинічно видала байки про те, що Україна – частина Росії. Українців вона назвала "негідниками", які "напакостили" тим, що будують свою незалежну і суверенну державу.

"Все буде так, як треба. Знаєш, трохи напакостили негідники. Піддалися на якісь провокаційні речі. Але все закінчиться успішно. Вочевидь, правильною дорогою йдемо, товариші", – додала Бабкіна, яка, вочевидь, ще думками живе в Радянському Союзі

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили"

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...