Бабуся Єлизавета дозволила? Кейт Міддлтон, принц Вільям та їхні діти порушили королівський протокол

Спільний політ Кейт Міддлтон, принца Вільяма та трьох їхніх дітей на відпочинок минулого тижня грубо порушив королівський протокол. Справа в тому, що герцоги Кембриджські, а також 8-річний принц Джордж, 6-річна Шарлотта та 3-річний Луї вирушили у подорож на одному літаку, що заборонено. За правилами, члени монаршої сім'ї не повинні сідати в той самий транспорт зі своїми чадами, щоб виключити переривання наступності, якщо станеться нещасний випадок. Про це пише Purewow, передають Патріоти України.

За даними журналістів, королівську родину з нянею побачили у британському аеропорту "Хітроу" біля п'ятого терміналу, яким зазвичай користуються публічні особи. Куди саме полетіли Міддлтон, Вільям та їхні діти, не уточнюється.

Видання додало, що існує спосіб обійти протокол – спитати дозволи у королеви Великобританії Єлизавети II. Лише 95-річний монарх може дозволити членам сім'ї літати разом.

При цьому сама королева та принци Чарльз та Вільям ніколи не їздять разом.

Зазначимо: Вільям є другим у черзі на престол, а його діти займають третє, четверте та п'яте місця відповідно. Першим у черговості успадкування трону є 72-річний принц Уельський Чарльз, старший син Єлизавети ІІ та батько Вільяма.

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...