"Бабуся" Мадонна влаштувала фотосесію зі своїм новим 27-річним бойфрендом

Американська поп-зірка Мадонна відвідала світський захід у компанії свого бойфренда, 27-річного танцівника Ахламаліка Вільямса. Артистка побувала на вечірці Secret Garden Party. Знімки звідти вона опублікувала в Instagram, передають Патріоти України.

Для виходу у світ 62-річна артистка обрала розкішну обтислу сукню, яка підкреслила її апетитні форми. Бойфренд зірки був у водолазці темно-синього кольору і чорних джинсах.


Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...