"Бабусю образив! Добре, що він лисіє!": Від принца Гаррі відреклися руді Британії

Британська асоціація рудих вигнала Гаррі зі своїх лав, передають Патріоти України.

«Він зганьбив нас!» - одностайно вирішили члени BAG. Принц Гаррі і Меган Маркл потрясли весь світ одкровеннями під час свого інтерв'ю з Опрою Вінфрі. Образивши власну сім'ю, Гаррі накликав на себе гнів ще більшої (за чисельністю) «фірми».

Британська «Руда мафія» звинуватила принца Гаррі в тому, що він створює рудим погану репутацію своїм ставленням до королівської сім'ї. Члени вищого рангу Британської асоціації рудих (BAG) проголосували за виключення рудоволосого Гаррі зі своїх лав, заявивши, що вони більше не вважають його «членом банди».
Герцоги Сассекські здивували представників «Рудої мафії» декількома вибуховими заявами в інтерв'ю. Гаррі, один з найвідоміших рудих в Великобританії, поряд з Міком Хакноллом, Едом Шираном і Чесні з Coronation Street, звинуватив свою сім'ю у залишенні без допомоги його американської дружини Меган.
Він розповів, що він був «в пастці» в королівській родині, що він відчував себе «розчарованим» своїм батьком принцом Чарльзом після того, як їм з Меган відмовили в охороні, а також повідомив про розлад зі своїм братом принцом Вільямом.
Цим Гаррі накликав на себе і гнів своїх рудоволосих товаришів. Гері Смізерс, голова BAG, як повідомляє видання Daily Star, заявив:
- Ми очікували, що Гаррі, як знаменитий рудий, буде високо нести прапор нашої спільноти, так як це роблять Джері Холлівелл і Кріс Еванс. Ми, руді, відомі своїм запальним характером, але те, як Гаррі публічно оприлюднив свою брудну білизну і жбурляв каміння в свою сім'ю, створюючи проблеми для нашої улюбленої королеви, - це не відповідає нашим ідеалам!
Гері Смізерс додав:

- Вкрай неприємно виглядало й те, що вони виступили з цим інтерв'ю, коли дідусь Гаррі лікувався в лікарні. Це було егоїстично. Якщо чесно, то він більше тепер схожий на навіжену блондинку, ніж на рудого хлопця. Якщо він коли-небудь повернеться до Великобританії - а я сподіваюся, що він цього не зробить - його не будуть вітати на зборах BAG або наших світських заходах. Він зганьбив рудих і може вважати себе відлученим від нашої церкви. Слава богу, він все одно лисіє!

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...