"Бабусине вбрання": "Хейтери" розкритикували Ротару за сукню, але їх поставили на місце (фото)

Заслужену артистку України Софію Ротару розкритикували за нібито "простеньку" сукню, в якій вона виступала на приватному корпоративі в Німеччині. На подібну критику "хейтерам" відповіла відома дизайнерка, заявивши, що наряд Ротару коштує чималих грошей. Про це пише російський "Собеседник", передають Патріоти України.

У мережі, коментуючи наряд 74-річної Ротару, назвали його "бабусиним". Користувачі також запідозрили фінансові проблеми у відомої артистки. "Видно, зовсім у Софи з грошима туго, раз вже перестала на одяг витрачатися. Вже рік не знімає це непоказне плаття з піджаком - бабусин наряд. Як вона не розуміє, що в ньому схожа на стареньку!", - пишуть озлоблені коментатори.

У відповідь на це зіркова дизайнерка Аніка Керімова заявила, що сукня Ротару, яку активно критикують, вкрай недешева. "Судячи з того, як вона виглядала на даному виступі, проблем з грошима у неї точно немає. Концертний наряд зроблений з дуже модною сьогодні жакардової тканини. Повірте, коштує таке вбрання недешево", - заявила Керімова.

Дизайнерка припустила, що Ротару була одягнена в костюм ручної роботи вартістю близько 300 тисяч російських рублів (107 тисяч гривень). "Якщо його в інтернеті називають "бабусиним", то мені б дуже хотілося, щоб всі наші бабусі могли дозволити собі такі наряди", - заявила Керімова, додавши, що Ротару не економить на одязі й стежить за модними тенденціями.

"Її можна тільки похвалити: виглядає дуже стильно, відповідає віку. Наряд приховує всі недоліки зірки, візуально витягаючи фігуру, підкреслює достоїнства. Дуже правильно, що Софія Михайлівна не відкриває груди й руки, які видають вік. З неї варто брати приклад", - резюмувала вона.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...