"Бачать проблему": 29-річна Катерина Тишкевич розповіла, як минає її лікування від тяжкої хвороби

Українська акторка Катерина Тишкевич зізналася, як минає її лікування від рідкісної та тяжкої хвороби, передають Патріоти України.

У своєму Instagram 29-річна артистка поділилася, що почала консультуватися зі спеціалістами Техаського центру головного болю, які помітили в неї проблеми з міжхребцевими дисками. Вони порадили Тишкевич носити на шиї спеціальний бандаж, а також виконувати певні вправи та дотримуватися рекомендацій.

"Я зараз співпрацюю онлайн з Техаським центром головного болю. Носити бандаж рекомендував Техаський центр головного болю. Виходячи з висновку моєї МРТ шиї, вони бачать там проблему в диску. Тому я зараз виконую спеціальні вправи та дотримуюсь деяких рекомендацій", - поділилася акторка.

Зазначимо, про серйозну хворобу Катерини Тишкевич стало відомо 2022 року. Акторка тоді ділилася, що страждає від постійного головного болю. Також знаменитість розповідала, що українські лікарі не можуть визначити причину, через що він почався. Катерині доводиться приймати токсичні ліки, аби вгамувати біль.

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...