"Бачу, як летить ракета, і лунає вибух": Дружина Юрія Ткача накрила собою доньку під час обстрілу

Вікторія, дружина українського коміка і актора Юрія Ткача, розповіла, як вивозила їх семирічну доньку Лізу з України під бомбардуваннями, передають Патріоти України.

Жахливими спогадами жінка поділилася в інтерв'ю для Зіркового шляху. Через місяць після початку повномасштабної війни в Україні Юрій і Вікторія прийняли рішення вивести Лізу в Болгарію.

По дорозі сім'я Ткачів зупинилася у Вінниці, де, за запевненнями знайомих, було досить спокійно. Але та ніч стала однією з найстрашніших в їхньому житті.

"Перший місяць ми спали на карематах над спуском у підвал, щоб, якщо що, можна було швидко спуститися. І я думала, перша ніч на ліжку, м'яка постіль і сказала Юрі: "Ми виспимося". Залунала сирена о третій годині ночі. Це було так страшно. Я прокинулася від цього гулу і побачила у вікнах будинку навпроти заграву, немов увімкнули дуже багато софітів і направили на один будинок, рожево-червоно-помаранчеву",- розповідає Вікторія. Тоді вона зрозуміла - в укриття спускати занадто пізно. Тому вона закрила дочку своїм тілом.

"Я її просто накрила собою. Пролунав вибух, після якого ми вибігли в коридор. Я вийшла на балкон, щоб подивитись, що з машинами. Виходжу й бачу, як летить друга ракета і лунає другий вибух. Це тоді у Вінниці вони цілилися у телевізійну вежу, а ми були від неї менш ніж за два кілометри. Це було дуже страшно!" - згадує дружина коміка.

Зараз вона з донькою Лізою знаходиться в Болгарії, але планує вже в кінці червня повертатися з Київ, незважаючи на те, що небезпека потрапити під вороже бомбардування до сих пір існує.

"Втім, буває так": Даша Квіткова різко відреагувала на слова ексчоловіка Добриніна про її "невзаємність почуттів"

вівторок, 23 квітень 2024, 11:28

Українська блогерка Даша Квіткова прокоментувала вислів ексчоловіка, ведучого Нікіти Добриніна про те, що вона була "невзаємною у почуттях" під час їхніх стосунків, передають Патріоти України. Так, раніше Нікіта на шоу "Пісня мого життя" розповідав, щ...

"Згідно з законом": Даша Квіткова зізналася, чим завершилася історія з її масштабною ДТП у Києві

вівторок, 23 квітень 2024, 10:44

Українська блогерка Даша Квіткова, яка минулого року булавизнана винною в масштабній київській ДТП, розповіла про кінцеве рішення суду, передають Патріоти України. Як зізнається знаменитість, все вирішилося відповідно до законодавства України й вона в...