"Бачив тіла, які просто лежали надворі": Тренер академії клубу УПЛ розповів, як вирвався з блокадного Маріуполя

Тренер Академії ФК "Маріуполь" Геннадій Орбу зумів вирватися із блокадного міста. Про це Орбу розповів в інтерв'ю FanDay, передають Патріоти України.

"Тільки вчора вирвався з Маріуполя та заїхав на безпечну територію. Слава Богу, що живий і здоровий разом із сім'єю. 21 день війни я був у Маріуполі. Коли почалися обстріли Маріуполя ми сиділи у підвалі багатоквартирного будинку. Нас там було близько двохсот людей. Загалом не було жодних комунікацій: ні світла, ні води, ні газу. Найголовнішим завданням було прогодувати дітей та дружину.

Усі люди згуртувалися і допомагали одне одному, ділилися чим було. Коли вже відключили газ, їжу готували на багатті. Здебільшого крупи, картопля. М'яса не було. Стояли по п'ять годин у черзі під гранатометами, щоб набрати бодай дві баклажки питної води.

Бачив тіла вбитих мирних громадян, які просто лежали надворі. Ми намагалися менше виходити з підвалу, тільки коли треба було щось шукати.

З евакуацією все сталося спонтанно. Зв'язку не було, новин ми не знали, де і коли відкривають зелені коридори. Друзі допомогли нам із машинами, і ми вранці на свій страх та ризик вирішили їхати самі. Ішла колона, приблизно сто цивільних машин, ми до них приєдналися та поїхали. Все, що я з собою взяв – це пара спортивних костюмів, кросівки та документи", - розповів він.

"Щиро скажу, я намагаюся зараз розібратися": Наталка Карпа відверто розповіла про проблеми у шлюбі з чоловіком-військовим і думки розлучитися

п’ятниця, 17 травень 2024, 11:30

Українська співачка Наталка Карпа зізналася, що зараз разом з чоловіком-військовим Євгеном Тєрєховим вони долають складні періоди у стосунках. Зірка приголомшила, що ще на початку роману була готова розлучитися з обранцем. Проте згодом все налагодилося...

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду, - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 4:15

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх. З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одруж...