Багато модниць можуть купити собі такі самі: Кейт Міддлтон з'явилася на публіці у сережках за 99 доларів (фото)

Вчора герцогиня Кембриджська потішила публіку новим виходом у світ. Кейт відвідала виставку "Фаберже в Лондоні" у Музеї Вікторії та Альберта, повідомляють Патріоти України.

Наразі хочемо акцентувати увагу на нових сережках Кетрін. На ній були золоті сережки у формі невеликих кілець від французького бренду Sézane вартістю 75 фунтів (99,9 доларів). Кетрін зібрала волосся у високий хвіст, щоб продемонструвати сережки-кола, прикрашені скляним камінням, вручну вставленим у позолочений метал. Бренд заснований 2013 року Morgane Sézalory та став першим у Франції онлайн-лейблом. Він не виробляє надто багато продуктів і є серед фаворитів у герцогині Кебриджської.

Кетрін має кремовий джемпер від цієї ж марки, в ньому герцогиня відвідувала дошкільний заклад Stockwell Gardens у січні 2020 року в Лондоні.

А також у блузці від Sézane Кейт була зображена на різдвяній листівці 2020 року, де з'явилася з чоловіком та дітьми.


"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...