"Багато наших дівчат ховають чоловіків": Влад Яма показав ніжність до дружини в мережі, розлютивши фанатів

Танцюрист і хореограф Владислав Яма потрапив у немилість українців ще на початку минулого року, коли разом з родиною виїхав до США. Після цього кожну фотографію та дії знаменитості критикують. На цей раз чоловік знову нарвався на хейт, показавши романтичні кадри з дружиною, на честь Дня святого Валентина. Шанувальники не розуміють поведінки свого кумира, передають Патріоти України.

Ямаопублікував архівні кадри з дружиною в Instagram. На них суддя танцювальних проєктів позує разом з коханою на пляжі, ніжно обіймаючи її. Влад одягнений у білу сорочку, а Ліліана у білу сукню, яка підкреслила її жіночність (щоб подивитися фото, доскрольте сторінку до кінця).

Хореограф був небагатослівний і написав під знімками лише одне слово англійською – "together" ("разом"). Українці вкотре вирішили написати гнівні коментарі під постом, наголосивши на недоречності "хизування". Вони впевнені – зараз не час хвалитися міцним шлюбом, адже дівчата з України щодня втрачають своїх коханих на війні.

"Дуже красиві фото. У мене просто одне питання, навіщо зараз під час війни хвалитися своїм щастям? Ви виїхали, живете за кордоном, вітаю... а багато наших дівчат ховають чоловіків", "А в Україні війна!", "Чому together", а не "разом"?", "Недоречно 100%", "Гірко і боляче", "Кому що...", "Однозначно недоумки", – пишуть люди під добіркою фотографій.


"Озираючись назад": Сестри Завальські зізналися, чому на піку популярності розпався гурт "Алібі"

понеділок, 6 травень 2024, 15:50

Анна та Ангеліна Завальські, солістки одного з найвідомішого свого часу українського музичного гурту, зізналися, чому на піку популярності закрили свій проєкт "Алібі", передають Патріоти України. В інтерв’ю OBOZ.UA артистки розповіли, що корективи в ро...

"Про це можна було б зняти цілий фільм": Сальма Гаєк і Пенелопа Крус згадали про аварійну ситуацію в літаку

понеділок, 6 травень 2024, 7:23

57-річна Сальма та 50-річна Пенелопа за два десятиліття дружби пережили чимало різних ситуацій. Пенелопа взяла у подруги інтерв'ю для останнього випуску Vogue Arabia, в якому вони згадали, як ледь не загинули в літаку, передають Патріоти України. «Одно...