"Багато запитань": MELOVIN натякнув на фальсифікацію результатів "Євробачення" - що не так

Популярний український співак і учасник цьогорічного Національного відбору на Євробачення-2024 MELOVIN, який за результатами суддівського та глядацького голосування отримав 18 балів і посів третє місце, дав перший коментар після оголошення переможців. Як можна зрозуміти зі слів виконавця, у нього є питання стосовно коректності підрахунку голосів українців через масштабний збій у роботі застосунку "ДІЯ", передають Патріоти України.

Костянтин Бочаров (справжнє імʼя) не вірить, що додаток міг "впасти" через перенавантаження і рекордну кількість відвідувачів, аргументуючи це тим, що хакери із країни-терористки Росії намагалися "покласти" "Дію", але у них, на відміну від українських єврофанів, не вийшло. Своїми підозрами стосовно фальсифікації голосів співак поділився в інтервʼю під час "Єдиного марафону", фрагмент із якого оприлюднив на особистій сторінці в Instagram.

Крім того, у артиста виникли питання стосовно такого великого розриву між першим і другим місцем за кількістю голосів глядачів – майже у сім разів, що є абсолютним рекордом. Також учасник Нацвідбору збентежений балами від професійного журі, мовляв, навіщо вони ставили високі оцінки тим, кого після виступу наживо критикували.

"Чи погоджуюсь я з голосуванням? Воно викликає багато запитань: "злетіла" ДІЯ – це неможливо, адже туди чи не щодня намагаються пробратися хакери окупанта і дарма; розрив між 1 і 2 місцем в 600 000 – питання; а ще, хто пояснить голосування журі, коли тих, кого критикували оцінили найвище", – висловив свою думку MELOVIN.

Ба більше, співак майже прямо заявив, що Нацвідбір нібито був "куплений". Як відомо, переможницями, які отримали 10 балів від журі і 11 від глядачів (понад 723 тисячі голосів), стали Jerry Heil та alyona alyona. Остання є співзасновницею та учасницею лейблу ENKO, а її колега з ним співпрацює.

MELOVIN прокоментував: "Якщо ми спочатку чули від блогерів у коментарях, що лейбл ENKO запропонував оплатити більшу частину на Євробаченні, щоб поїхати, то сьогодні ми це почули у стінах "Суспільного" від робітників, які там працюють. Дякую за цю інформацію".

Джерело: Обозреватель

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...