"Багато журналістів і блогерів вигадують за мене": Світлана Лобода заявила, що не планує відмовлятися від російськомовних пісень

Українська співачка Світлана Лобода, яка після початку повномасштабної війни в Україні припинила свою творчу діяльність в РФ, пояснила, чому не планує відмовлятися від російськомовного репертуару. Відповідь хейтерам, які критикують співачку за російські пісні Світлана Лобода озвучила виданню "Фокус", передають Патріоти України.

Зокрема, співачка заявила, що після 24 лютого 2022 року припинила свою діяльність в Росії попри те, що її творчість була на піку популярності. Причиною цьому стало те, що вона не хотіла залишатися там і втрати себе.

"Багато журналістів і блогерів вигадують за мене відповіді на багато питань, але ще ніхто не знайшов відповідь на головне: чому я на піку своєї кар’єри в Росії все вмить залишила, кинула, зупинила і виїхала при першій же можливості. Ви бачите, що мої колеги з України, що збудували менш успішну кар’єру там залишилися і спокійно працюють, хоч і деградують — і творчо, і духовно. Так ось, цього я боялася найбільше — моральної деградації, а також мук сумління, які, я впевнена, мене б знищили", — пояснила співачка.

Щодо російськомовних пісень Світлана Лобода сказала, що давно на цьому поставила крапку, адже вона не планує відмовлятися від своїх робіт написаних російською мовою. Артистка стверджує, що вона не повʼязує свою громадянську позицію з мовним питанням.

"Я ніколи не обіцяла, що відмовлюсь від них. Я не пов’язую громадянську позицію з мовним питанням. Знаю, що у багатьох інша думка. Якщо ми будуємо суспільство демократичне, то нехай кожен виражає свої думки як йому хочеться і йому за це нічого не буде", — резюмувала артистка.

А ви це знали? Чому досвідчені кулінари додають у котлети лише жовтки

п’ятниця, 23 серпень 2024, 6:12

Багато хто додає у фарш на котлети яйця, це досить традиційний підхід. Але мало хто знає, що ціле яйце робить м’ясні вироби сухі та жорсткі. Все тому, що і м’ясо, і яйце має багато білка, а він під час смаження поглинає вологу та згортається, передають...

Попросив зробити йому "найільшу дозу": З'явилися нові деталі справи про несподівану смерть Меттью Перрі

четвер, 22 серпень 2024, 20:30

Поліція Лос-Анджелеса поділилися новими подробицями справи про несподівану смерть зірки "Друзів" Меттью Перрі, якого знайшли мертвим у гідромасажному басейні восени 2023 року. Правоохоронці намагаються з'ясувати, як знаменитість отримав смертельну дозу...