Байден їде в гості до королеви: Коли його прийме Єлизавета II

Під час свого першого закордонного турне президент США Джо Байден відвідає Велику Британію, де зустрінеться з королевою Єлизаветою II. Про це повідомили в пресслужбі монаршої родини, передають Патріоти України.

"Королева зустрінеться з президентом Сполучених Штатів Америки і першою леді Джилл Байден в Віндзорському замку в неділю, 13 червня 2021 року", – заявили у королеви.

Ця зустріч стане першою з моменту перемоги Байдена на президентських виборах. Варто зазначити, що остаточний розклад європейської поїздки американського президента ще обговорюється. Однак відомо, що в Британії він пробуде з 11 по 13 червня – в цей час в Корнуоллі проходитиме саміт "Великої сімки".

Після цього він попрямує до Бельгії – 14 червня він візьме участь в саміті лідерів країн НАТО, а 15 червня там же пройде саміт США-ЄС за участю Джо Байдена. Крім того, на полях саміту НАТО американський лідер проведе переговори зі своїми колегами по Альянсу.

"У мене купа всього зі здоров'ям": Відомий український гуморист зізнався, як його не взяли на службу до війська

середа, 8 травень 2024, 14:30

В інтерв'ю Славі Дьоміну він поділився, що хотів піти служити. Гуморист без повістки пішов до військкомату, пройшов військово-лікарську комісію (ВЛК), після чого його відправили до лікарні та відмовили у службі. "Я пройшов ВЛК, мене ще перенаправили до...

"Їхні стосунки залишаються вкрай напруженими": Вільям і Кейт хочуть помиритися з Гаррі та Меган

середа, 8 травень 2024, 11:23

Принц Вільям і принцеса Кейт віддалилися від принца Гаррі та Меган Маркл після їхнього сенсаційного зречення 2020 року від королівських повноважень. Однак майбутні король і королева «відкриті» для примирення з герцогом і герцогинею Сассекськими. Про це...