Батько був проти цього: Олена Кравець зізналась, чому запропонувала 15-річній доньці жити окремо

Акторка студії "Квартал 95" Олена Кравець розповіла, чому запропонувала своїй 15-річній доньці жити окремо від батьків, передають Патріоти України.

Як говорить зірка, вони жили у приватному будинку. Втім, родині довелося переїхати до квартири, де у дівчинки навіть не було б власної кімнати. Олена вирішила, що доньці буде краще жити окремо. Саме так їй буде зручніше спілкуватися з друзями, а також ходити до школи.

"Я подумала, що це питання логістики, питання спілкування з друзями. А у нас народилися двоє гномів (ред. – двійнята), і я ж не їй їх народила, і вона не зобов'язана доглядати за ними та допомагати нам. Це були не її турботи. Вона не має нам допомагати", – зізналась акторка в інтерв'ю з Машею Єфросиніною.

Втім, таке рішення Олені далося складно. Тим більше батько був проти цього. Хоча акторка все ж таки вмовила свого чоловіка, дозволити Маші жити окремо. "Тато крутив біля скроні: "Я проти". Над нею житимуть наші друзі, під нею живуть її подруги. Я знаю їхню маму. Там є охорона", – розповіла зірка.

Тому Олені таки вдалося вмовити чоловіка. Після цього вони запропонували доньці, і вона звісно ж погодилася. До речі, Маша жила не сама, а з однокласницею.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...