Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду, - ЗМІ

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес

З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одружилися, планують розлучення. Про це пише InTouch.

Зазначається, що Бен з'їхав із сімейного гніздечка за $60 мільйонів, яке вони разом шукали майже два роки.

"На стіні написано - все скінчено. Вони збираються розлучитися - і цього разу Бен не винен!" - сказав інсайдер.

Як відомо, про проблеми між подружжям заговорили ще кілька місяців тому. Спочатку Бена і Дженніфер почали помічати з дедалі похмурішими обличчями на прогулянках, сварилися, а потім Лопес і зовсім почала відвідувати заходи в гордій самоті.

Аффлек не супроводжував дружину на Met Gala 2024 у Метрополіте-музеї 6 травня, незважаючи на її важливу посаду співголови заходу. Він послався на зайнятість і зйомки, проте джерело In Touch каже, що все набагато гірше.

"Зараз він зосереджений на своїй роботі та своїх дітях. Бен уже з'їхав, і їм, імовірно, доведеться продати будинок мрії, який вони шукали два роки. Вони ніколи не перестануть любити одне одного, але вона не може його не контролювати, а він не може її змінити. Неможливо, щоб це тривало", - пояснило джерело.

Є труднощі: Телеведуча Марічка Падалко розповіла про секс із чоловіком-військовим, коли той приїжджає з фронту додому

четвер, 13 червень 2024, 9:49

Ведуча "1+1 Україна" Марічка Падалко відверто розповіла про інтимне життя зі своїм чоловіком-військовим Єгором Соболєвим. У коментарі СТБ вона зізналася, що їй складно, коли чоловік повертається з фронту, тому що їй потрібно із сильної жінки стати слаб...

"Хочеться дати шанс": Григорій Решетнік відповів, чи буде новий сезон "Холостячки"

четвер, 13 червень 2024, 9:48

Український ведучий Григорій Решетнік розповів про новий сезон популярного шоу "Холостячка", де чоловіки борються за серце відомої українки. Знаменитість відповів, чи варто глядачам очікувати на новий сезон, передають Патріоти України. За словами ведуч...