Без гриму та ретуші: Як насправді виглядає 74-річна Софія Ротару (фото)

Українська співачка Софія Ротару - легенда, і не тільки в музичному плані. Артистка відома своїм практично чарівним умінням зберігати моложавий вигляд. У свої 74 роки Ротару виглядає просто карколомно. Принаймні на фотографіях в її соціальних мережах, передають Патріоти України.

Що ж стосується правдоподібності таких кадрів, то її можна перевірити. Нещодавно (ймовірно, 30 жовтня, коли було викладено фото) співачка давала закритий концерт у Берліні. Одна з гостей заходу - одеська письменниця Алла Юрасова, зробила фото виконавиці, і виклала його без ретуші.

На ньому Софія Ротару у чорно-смарагдовому костюмі виконує пісню на сцені. Стандартний макіяж, звична зачіска і ... повна відповідність зовнішньому вигляду на фотографіях в Instagram. Схоже, що 74-річна співачка і справді знає якийсь секрет вічної молодості: свіжості і підтягнутості її шкіри на обличчі можуть позаздрити багато молодші артисти.


Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...