Без кастингу та проб: Іванна Онуфрійчук розповіла, як стала ведучою "Танців з зірками"

За два дні до першого випуску "Танців з зірками" продюсери оголосили ім'я нової ведучої. Так, попдіву Тіну Кароль замінила Іванна Онуфрійчук. Чому на цю роль обрали саме її, пропонують дізнатися Патріоти України.

До п'ятого сезону "Танців з зірками" Іванну Онуфрійчук знали як модель і ведучу телешоу "Без краватки". Однак несподівано для публіки вона стала колегою одного з найпопулярніших шоуменів країни Юрія Горбунова. За словами красуні, вона не проходила жодних кастингів і проб.

Дружина бізнесмена з Казахстану нібито сподобалась продюсерам, коли минулого року була ведучою зіркового балкона. Другий випуск "Танців з зірками" вона вела в парі з харизматичним Євгеном Котом, а грандіозний суперфінал – з Сергієм Мельником, Арамом Арзуманяном, Дмитром Танковичем, Позитивом, Іраклі Макацарією, Олександром Поповим.

"Наскільки зрозуміла, я непогано зарекомендувала себе як ведуча балкону в минулих сезонах. Коли почула цю пропозицію, у мене відняло мову, я реально хотіла розплакатися", – розповіла Іванна Онуфрійчук.

Як дружина доларового мільйонера, Іванна Онуфрійчук провела 1 ефір "Танців з зірками" в сукні від Dior з осінньої колекції 2021 року. У такій акторка Розамунд Пайк виходила на червону доріжку Каннського кінофестивалю.

"Робить боляче": Анна Саліванчук зізналась, як переживає розлучення і чому не хоче спілкуватися з колишнім

вівторок, 23 квітень 2024, 8:37

Українська акторка театру і кіно Анна Саліванчук розповіла, як болісно переживає розлучення із чоловіком-нардепом Олександром Божковим та як вони спілкуються після розриву, передають Патріоти України. На шоу "Ближче до зірок" артистка зізналась, що ни...

"Йдемо різними шляхами": Кухар на тлі чуток про розлучення з чоловіком висловилася про їхні стосунки

вівторок, 23 квітень 2024, 0:30

Прима Національного театру опери та балетуКатерина Кухар на тлі чуток про розлучення з чоловіком Олександром Стояновим висловилася про їхні стосунки, передають Патріоти України. Вже тривалий час ходять плітки про розрив подружжя. Танцівники відмовляют...