"Без таких, як я, вам би не було чого обговорити": MARUV заявила критикам, що не кожен артист здатен "вписатися в її стиль" (фото)

Епатажна українська співачка MARUV дала «настанови» хейтерам, незадоволеним її відвертими образами, передають Патріоти України.

За її словами, вона свої костюми занадто відвертими зовсім не вважає, оскільки обожнює «естетику кабаре, фетиш і стрип». «Це красиво, складно і сміливо, не кожен артист може впоратися і органічно вписатися в цей стиль, а я можу», — без зайвої скромності заявила співачка.

На її думку, вже в найближчому майбутньому стрип стане шановним видом спорту або шанованим видом мистецтва. «Давайте не будемо ханжами і розсадниками подвійних стандартів. Поважайте чужу працю і свободу самовираження, адже врешті-решт без таких, як я, вам би не було чого обговорити, засудити або захопитися», — закликала MARUV.


Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...