Бездоганне тіло та засмага: Леся Нікітюк з'явилась на дні народження Притули у вражаючій мінісукні (фото)

Не один сезону розважального шоу "Хто зверху?" перетворив співведучих Лесю Нікітюк і Сергія Притулу на справжніх друзів. Так, народна улюблениця стала гостею гучного торжества з нагоди 40-річчя шоумена. Вона встигла сфотографуватися з іменинником і попозувати сама, зазначають Патріоти України.

На вечірці в офіційному стилі ведуча виглядала як з обкладинки модного глянцю. Коли інші гості прибули на святкування в костюмах і довгих вечірніх сукнях, вона хизувалась фігурою в жатій мінісукні м'ятного кольору. Вбрання з довгими прозорими рукавами та відкритим декольте бездоганно підкреслило форми Лесі Нікітюк.

У тон до сукні зірка підібрала невеликий клатч і довершила аутфіт білими босоніжками без підборів. Волосся Леся Нікітюк вклала рівно, чубчик трохи підкрутила й зробила легкий макіяж з акцентом на очі. З аксесуарів вона обрала розкішну каблучку та сережки.

Оскільки наприкінці травня ведуча відпочивала в Туреччині, то на вечірці вона хизувалась не лише стрункими ніжками, а й ідеальною засмагою. Не дивно, що нові фото Лесі Нікітюк оцінили понад 100 тисячами лайків. Кадри не залишили байдужими навіть Мішель Андраде і Соню Плакидюк.


Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...