Біда не приходить одна: Єлизавета II зазнала чергової втрати в день похорону принца Філіпа

Близький друг Єлизавети II і її радник з перегонів сер Майкл Освальд помер після тривалої хвороби 17 квітня, в день похорону чоловіка королеви, принца Філіпа. Про це повідомляє видання Daily Mail, передають Патріоти України.

За словами інсайдерів, сер Майкл консультував Єлизавету II протягом 18 років. Його часто фотографувала сторона королеви на різних перегонах. Наприклад, коли герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон дебютувала на Royal Ascot у 2016 році.

Перш ніж зайняти пост радника королеви Єлизавети II з перегонів у 2003 році, сер Майкл працював на королеву-матір з 1970 року до її смерті у 2002 році. "Він завжди говорив, що у нього найчудовіша робота, яку коли-небудь можна було отримати. Протягом усього свого трудового життя він просто робив те, що робив би, якби він був багатою людиною, якій не потрібно було працювати", – заявила вдова сера Майкла.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...