"Біда не приходить одна": У родині Ольги Сумської сталося горе

Актриса театру і кіно Ольга Сумська повідомила трагічну новину. У неї померла мати - Ганна Іванівна Сумська. Про це артистка написала в Instagram, передають Патріоти України.

"Біда не приходить одна... сьогодні вночі не стало нашої матусі, Ганни Іванівни Сумської... пекельний біль... Душа розривається...", - з гіркотою написала Ольга.

Відзначимо, що мати Сумської ця заслужена артистка України. Їй було 88 років. Анна Сумська (Опанасенко) народилася 14 жовтня 1933 року в селі Катюжанка Київської області.

Закінчила Київський державний інститут театрального мистецтва імені І.К. Карпенка-Карого (1955, Майстерня П. Сергієнка). За розподілом поїхала в Сімферопольський театр. Була актрисою театрів Львова, Запоріжжя, Полтави. У 1990-1993 роках - актриса Київського театру "Будьмо!".

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...

Найщедрішим був Коломойський: Позитив розкрив гонорар гурту "Время и Стекло"

четвер, 16 травень 2024, 6:15

Український співак Позитив (справжнє ім'я - Олексій Завгородній) назвав найбільший гонорар за час існування гурту Время и Стекло. Про це він розповів у шоу NABARІ. . За словами співака, найбільшу суму вони з Надею Дорофєєвою отримали за виступ для Іго...