Бійка у фіналі "Місіс Шрі-Ланка": З голови переможниці конкурсу її попередниця зірвала корону (відео)

На сцені конкурсу "Місіс Шрі-Ланка" сталася бійка: через кілька секунд після того, як королева краси Пушіпка Де Сільва отримала заповітну нагороду, переможниця 2019 року зірвала корону з її голови, повідомляють Патріоти України з посиланням на BBC.

Колишня "Місіс Шрі-Ланка" і володарка титулу "Місіс Світу" Керолайн Джурі заявила, що Де Сільва не може отримати титул, оскільки розлучена. Забравши у жінки корону, вона вдягла її на голову учасниці, яка зайняла друге місце.

"Існує правило, яке забороняє брати участь розлученим жінкам, тому я роблю це, щоб корона дісталася другому місцю", - сказала Джурі аудиторії, а Де Сільва в сльозах покинула сцену.

На своїй сторінці в Facebook Пушіпка розповіла, що подасть до суду за "необґрунтоване і образливе" поводження: хоча вона дійсно не живе з чоловіком, вони не розлучені.

Організатори конкурсу вибачилися перед переможницею і повернули їй корону.

"Ми розчаровані. Те, як Керолайн Джурі поводилася на сцені, було ганьбою, і організація "Місіс Світу" вже почала розслідування з цього приводу", - сказав директор заходу.

Отримавши титул назад, Пушіпка Де Сільва присвятила свою перемогу жінкам, чий шлюб не вдався.

"Сьогодні в Шрі-Ланці багато самотніх мам на зразок мене, які страждають, - сказала вона на прес-конференції. - Ця корона присвячена тим жінкам, тим одиноким мамам, які страждають, виховуючи своїх дітей самостійно".

"Напевно, і вони знають і відчувають": TAYANNA розсекретила, як заробляє на життя і чому колишні чоловіки дають їй гроші

середа, 24 квітень 2024, 9:58

Українська співачка TAYANNA відверто зізналась, як заробляє на життя під час повномасштабної війни і чому колишні обранці дають їй кошти, передають Патріоти України. Виконавиця, як і багато інших артистів, втратила частину свого доходу через російське ...

"Це прозвучить доволі лицемірно, але": Ріанна зізналася, про які помилки минулого жалкує

середа, 24 квітень 2024, 8:22

Барбадоська співачка Ріанна в інтерв'ю Vogue зізналася, про що вона шкодує після того, як стала мамою двох дітей, передають Патріоти України. Співачка розповіла, що їй неабияк соромно за свої провокативні образи в минулому, які були занадто відвертими...