Біль не вщухає: Відомий телеведучий Костянтин Грубич розповів про загиблу доньку - лікарі боролися за її життя три тижні (фото)

Костянтин Грубич розповів зворушливу історію про австралійку, яка вшанувала пам'ять свого загиблого 12-річного сина. Жінка знайшла його блокнот з незакінченим музичним твором і попросила музикантів закінчити його, щоб син міг почути музику з небес, передають Патріоти України.

Ця історія спонукала телеведучого Костянтина Грубича згадати в ефірі програми "Твій день" на телеканалі "1+1" і про свою трагедію в родині.

"Розумію цю жінку, тому що я сам батько, який втратив дитину. Минуло вже багато років, але цей біль не вщухає. Кажуть, якщо людина йде, треба позбутися речей. Ми з дружиною досі не вирішили, що робити з речами нашої дочки. Руки не піднімаються. Мабуть, коли мене вже не стане, там наведуть порядок", - розповів Грубич.

Він також зазначив, що незважаючи ні на що треба продовжувати жити далі. Костянтин вдячний жінці з Австралії, яка змогла передати пам'ять про сина ось таким чином. При цьому вона навіть і не підозрювала що її дитина самостійно вчилася грати на фортепіано.

"Люди гинуть на фронті, від ковіда, але я вас прошу - живіть далі! І що робити з речами померлих - вирішить кожен для себе. Тому що позбавлятися від них - це не зовсім правильна традиція, як на мене", - зазначив Грубич.

Що сталося з дочкою Костянтина Грубича

Влітку 2014 року 17-річна Ольга загинула після того, як її збив невідомий водій авто, і зник з місця ДТП. Дівчина отримала важкі травми, але була жива. Її відразу ж госпіталізували. Майже три тижні вона лежала в Комі, але, на жаль, лікарі не змогли повернути її до життя.

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...