Білл Гейтс стане дідом. Вагітна дочка мільярдера показала зворушливі сімейні світлини

Дитина Дженніфер та Наєля стане першим онуком Білла та Мелінди Гейтс

Старша дочка засновника Microsoft Білла Гейтса вийшла заміж в жовтні минулого року

26-річна дочка мільярдера Білла Бейтса Дженніфер чекає на первістка. Знімки, на яких позує вагітна, майбутня мама опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм.

Однією з перших світлини прокоментувала Мелінда Гейтс, мати дівчини та колишня дружина мільярдера, з якою він розлучився у 2021 році після 27 років шлюбу. «Я дуже рада зустріти цього малюка та побачити, як ви двоє станете батьками», – написала вона.

Старша дочка засновника Microsoft Білла Гейтса вийшла заміж за спортсмена Найела Нассара в жовтні минулого року. Весілля коштувало молодятам $2 млн. Наречений та наречена познайомилися під час навчання у Стенфордському університеті, а обручилися у січні 2020 року.

Найел Нассар – професійний спортсмен, який входить до топ-50 світового конкурного рейтингу Longines. Дженніфер теж з дитинства любить коней та часто ділиться у соціальних мережах фотографіями з турнірів.

Весілля відсвяткували двічі. У саду сімейного особняка Гейтсів у штаті Нью-Йорк відбулася закрита церемонія у мусульманських традиціях 30-річного нареченого. Наступного дня відбулося пишне свято, на якому були присутні близько 300 гостей. Дитина Дженніфер та Наєля стане першим онуком чи онучкою Білла та Мелінди Гейтс.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...