"Більше не дружина воїна": Відома українська акторка розлучилася з чоловіком після двох років шлюбу

Українська акторка, зірка серіалу "Обіцянка Богу" Світлана Гордієнко розлучилася з актором, а нині військовим, Максимом Девізоровим, відомим роллю Дениса у серіалі "Перші ластівки", передають Патріоти України.

Так, у своєму фотоблогу Світлана зазначила, що їхня історія скінчилася вже давно, але вона довго мовчала, бо вважала це "не на часі". Втім, вирішила розкрити всі карти й зазначила, що, можливо, проблема приховувалася саме в ній. Тож, вона планує змінюватися найближчим часом.

"У мене вперше у житті щось не вийшло. Все виходило завжди. Рано чи пізно. Я завжди отримувала те, що на початку оговорила, запланувала, захотіла. А сім'я у мене не вийшла. Можливо, бо я егоїстична, жорстока, нетерпляча. Можливо, просто тому, що у мене дуже високі вимоги до поняття "сім'я”. Можливо, я просто хвора і мене потрібен лікар. Але так, я не хочу і не вмію вдавати з себе ту, ким я не є. Я більше не дружина воїна. Дозволяю собі хотіти змін всередині свого світу", - розповіла акторка.

Попри невдалий досвід, акторка вдячна долі за все та наголошує, що у стосунках велику роль грають домовленості та праця кожного над спільним коханням. Зараз вона продовжує будувати власне щастя вже окремо.

"Я вдячна своєму досвіду, вдячна цьому шляху і тому, що у мене є багато наснаги і сили боротися за своє щастя. Давно вже ми не сім'я. Чи були нею? Запитання залишу відкритим. Головні інсайти цієї історії? Скажу мовою зрозумілою мені. Починаючи працювати над історією обов'язково оговоріть з партнером жанр, в якому ви існуєте. Можна нічого не робити і подивитися, що воно буде. Відповідь: все зникне", - пояснила Світлан.

"Висновки робіть самі": Узелков наїхав на ексдружину і звинуватив її в тому, що через неї 20 років не спілкувався з мамою

понеділок, 22 липень 2024, 9:32

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков наїхав на ексдружину Марину Боржемську, передають Патріоти України. У своєму Instagram спортсмен опублікував фото з мамою, яка святкувала 75-річчя. Узелков пожалівся, що протягом 20 ро...

"Це прийшло від моєї мами.." Кім Кардаш'ян вперше розповіла про рідкісну хворобу шкіри сина

неділя, 21 липень 2024, 7:56

Американська модель Кім Кардаш'ян вперше розповіла, що їх сім’я страждає на рідкісне захворювання шкіри, яке є спадковим. Телевізійна зірка зазначила, вона "передала" своєму синові вітіліго, патологію, за якої на тілі людини з'являються безболісні білі...